Om Kulturhuset

Kulturhuset.

Hvem er vi ?

Næstved Kommune støtter Kulturhuset.

    Medlemskab af Kulturhuset

    Voksen: 100 kr.

    Børn: 100 kr. 2 spisebilletter er inkl.

Kulturhuset

Kulturhuset er for alle og alle er velkomne, huset er ikke kun for medlemmer.

Foreningen og huset drives helt af frivillige. Vi bor påKobberbakkeskolen afd. Sydby, som vi også har et tæt forhold til. Foreningen og ideen til Kulturhuset blev til hos nogle forældre på Nøddeskovskolen. De mente, at skolen ikke blot skulle være skole for bydelens børn, den skulle også være bydelens naturlige, sociale, kulturelle og aktive samlingssted og det for både unge, ældre, børn og forældre.

    - alle er velkomne.

Nøddeskovskolen, som Kobberbakkeskolen hed den gang for mere end ti år siden, var med på ideen og har i alle årene været en uvurderlig støtte og samarbejdspartner.

I dag er Kulturhuset ikke kun for Sydbyen. Hele Næstved bruger huset og foreningen, der står bag, tæller da også medlemmer fra hele Næstved.

Kulturhusaftener og café:

Kulturhusaftenerne er sammen med KulturhusCaféen fundamentet i Kulturhuset. Det er også herfra næsten alle aktiviteter og arrangementer tager udgangspunkt.

Kulturhusaftenerne er den første torsdag i månederne fra september til april/maj.

Disse aftener byder på et meget varieret tilbud af aktiviteter, som teater, musik, leg, foredrag og ikke sjældent er andre foreninger eller grupper med i arrangementet. KulturhusCaféen har ved alle aftenerne et tilbud om spisning til kun 30 kr. Dette gør vi af flere grunde; dels er det måske en nem og hyggelig måde at samle familien på og samtidig være sammen om en aktivitet uden at stresse. En anden grund er selve aktiviteten, at lave mad og sørge for servering, torsdagsmiddagen laves af frivillige, der hygger sig med denne aktivitet.

Torsdagsmiddagen er noget, der skal bestilles på forhånd.

Nytårskoncert.

Der er med tiden kommet flere og andre aktiviteter og arrangementer på programmet.

Nytårskoncerten "SHOWTIME" er også blevet en tradition, hvor både Sydbyen og det øvrige Næstved mødes til en festlig og folkelig musikfest med P.J.Swingband.

Gospel har også fundet en plads blandt Kulturhustraditionerne, det er ligesom en rigtig varmer i november.

Foredrag og udflugter.

Foredrag er også en del af Kulturhusets tilbud og gennem tiderne har der været en del mennesker på talerstolen.

Udflugter er en del af programmet, før var det ofte udenbys lokaliteter, nu er lokal-området også blevet interessant.

Medlemsskab.

Har nogen fået lyst til at være med i alt det her, er det måske alligevel en god ide, at blive medlem, det er ikke nogen formue og fordelene er til at få øje på. Ved flere arrangementer betaler medlemmer en lavere pris, desuden får man direkte informationer om de kommende arrangementer, dette sker ved e-mail, sms og i sjældne tilfælde med det kongelige danske postvæsen.

Sidst men ikke mindst har men en aktie i en levende og aktiv bydel.


OBS!

Ved medlemskab giver du samtidig samtykke til, at Kulturhuset må optage dig i medlemsregisteret med navn, adresse, telefon og e-mail.

Børn bliver desuden registreret med fødselsdato, dette fordi vi får et tilskud fra Næstved kommune pr. barn. Næstved kommune har ikke adgang til vores medlemsregister og har ikke mulighed for at se disse data.

Kulturhuset v/Kobberbakkskolen afd. Sydby Parkvej 109, 4700 Næstved  kulturhus4700@gmail.com